Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

miercuri, 19 iunie 2013

Specialties

 Unt pentru par

 Unt de shea, ulei de babassu, ulei de avocado, ulei de moringa, ulei de jojoba, ulei de masline extravirgin infuzat cu 12 plante ,ulei de chimen negru, ulei de samburi de struguri, ulei de ricin, ulei de cocos, unt de cacao,ulei de migdale, extracte CO2 de rozmarin si zmeura, pudra din sapte plante, amestec din patru uleiuri esentiale.
 Ce plante am folosit? In primul rand brusture (despre care v-am vorbit si cand am facut sapunul pentru par) apoi urzica, eucalipt, sanziene,ceai verde, coada calului,hibiscus.
Ca uleiuri esentiale: dafin, rozmarin, ghimbir si mirt.





Antistress oil for skin - Ulei antistres pentru piele

Se spune ca stresul este boala care se vede pe fata!  Stim cu totii ca stresul este nesanatos pentru creier si inima, dar este la fel de rau si pentru piele!   Pielea reprezinta primul obstacol in calea microbilor si a bacteriilor!  Modul în care stresul afecteaza pielea este că atunci când suntem tensionati , creierul nostru  elibereaza cortizol, un hormon de stres, in sange. Ce face acesta? Printre altele - dilata in exces vasele de sange(provocand roseata si acneea rozacee), mareste productia glandelor sebacee provocand acneea, deshidrateaza pielea............   Suferinzii de psoriazis sunt cei mai afectati de stres - stresul intretine episoadele de psoriazis. Dermatita atopica este o alta suferinta cauzata de stres (manifestata prin scarpinare)  Cand organismul nostru este supus stresului, si parul se resimte puternic. Perioadele cele mai stresante sunt insotite de caderi masive de par.    Am facut un ulei special pentru acest tip de piele. Din start va spun ca nu este un ulei care te parfumeaza ci un ulei-medicament ce calmeaza! Contine ulei de tamanu, ulei de neem, ulei de chimen negru, ulei de musetel, ulei de catina, ulei de masline extravirgin infuzat cu 10 plante, ulei de dafin, extract CO2 de musetel, extract CO2 de galbenele, extract CO2 de rozmarin,  ulei esential de rozmarin, musetel si angelica (Angelica archangelica).  







Skin moisturizing oils - Uleiuri hidratante

Cel pentru piele uscata contine ulei de masline extravirgin cu ulei de jojoba si cu ulei de catina alaturi de ulei esential de neroli, iasomie si musetel
Cel pentru piele grasa contine ulei de samburi de struguri, ulei de canepa, ulei de tamanu si ulei esential de ceai verde si dafin.
Cel pentru piele imbatranita contine ulei de argan, ulei de migdale, ulei de rosa mosqueta si ulei esential de salvie si tamaie







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu